Az utolsó dunai panorámás iroda még elérhető az ACADEMIA irodaházban!

HÍREK

OLVASÁSI IDŐ: < 1 PERC

5thdistrictofficeacademiaacademiaoffices

Kihagyhatatlan lehetőség: olyan irodát kínálunk kiadásra, ahol bérlőinket a Duna látványa fogadhatja minden reggel. Így nem érdemes róla lemaradni –  az utolsó ilyen különleges terület még elérhető az ACADEMIA irodaházban!

A budapesti belváros legvonzóbb környékén épült ACADEMIA a történelmi értékeket és bájt a modern kifinomultsággal ötvözi, és 12 500 négyzetméteren ad otthont több vezető nemzetközi cégnek és startupnak. 

Főbb jellemzők:

  • Az iroda a földszinten található, bruttó 208,93 m² alapterületen (nettó: 188,5 m²)
  • Elérhető 2025 januárjától
  • Nyitott, világos munkaterület lélegzetelállító kilátással a Dunára, a Várhegyre és a Lánchídra
  • Élő zöld fallal és közel 5 méteres belmagassággal

Az ACADEMIA megnyitása óta több fontos elismerést is kapott, 2023-ban a rangos CIJ Awards jóvoltából elnyerte a Best Leading Green Development és a Best Legacy Development díjat. Emellett számos tanúsítványt érdemelt ki, köztük a WiredScore Gold és az Access4You tanúsítványt, valamint célul tűzte ki a WELL Gold & Platinum, illetve a BREEAM In-Use tanúsítványok megszerzését.

Fedezze fel az irodaházat virtuális sétánkon: https://my.matterport.com/show/?m=2emr4WNjteL

Hírek

HÍREK
Kihagyhatatlan lehetőség: olyan irodát kínálunk kiadásra, ahol bérlőinket a Duna látványa fogadhatja minden reggel. Így nem érdemes róla lemaradni -  az utolsó ilyen különleges terület még elérhető az ACADEMIA irodaházban!
5thdistrictofficeacademiaacademiaoffices
HÍREK
A belvárosi ACADEMIA irodaház tovább erősíti pozícióját Budapest üzleti életében. 2024 első felében olyan neves vállalatok írtak alá bérleti szerződést, mint a SAAB, az Arago, a Shapr3D és a Roland Berger.
academiaacademiaofficesakadémiautca
HÍREK
Az egyik legforróbb magyar start-up, a Colossyan a budapesti ACADEMIA irodaházat választotta új, 1000 négyzetméteres főhadiszállásának.
#belvárosiirodaacademiaofficesaivideoproduction
BLOG
A közelmúltban megújult Arany János utca tovább erősíti az ACADEMIA irodaház által képviselt értékeket is.
akadémiautcaaranyjánosaranyjánosutca
HÍREK
Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő startupja a Shapr3D az ACADEMIA irodaházba költözik közel 2,000 négyzetméterre.
5thdistrictofficeacademiaofficesofficebudapest
HÍREK
Április 4-én díjazták az év legkülönlegesebb irodáit és irodaházait a Várkert Bazárban. Az Év Irodája Konferencia & Díjátadó eseményen 13 különböző kategóriában kerültek kiosztásra az elismerések.
academiaofficesofficebuildingoftheyearofficeoftheyear
HÍREK
Akadálymentesen használható környezet fogadja a kerekesszékes, a babakocsival érkező, az idős-, mozgásában korlátozott, valamint a segítő kutyával érkező dolgozókat és látogatóikat a felújított ACADEMIA irodaházban is. A ConvergenCE által üzemeltetett CityZen, ZenGarden és Kálvin Square után az 5. kerületi épület is megszerezte az Access4you Tanúsított helyszín minősítést.
academiaofficesbelvárosiirodairodaházbudapest
HÍREK
Az időnk körülbelül kilencven százalékát zárt térben töltjük. Ezért kiemelten fontos, hogy azok a (közösségi) terek, ahova naponta belépünk, ahol megfordulunk, mennyire támogatják egészségünket, biztonságunkat és jólétünket. A ConvergenCE szerette volna ezen a területen is a legjobb feltételeket biztosítani bérlőinek és a hozzájuk érkezőknek. Az ACADEMIA az első belvárosi épület, amely WELL-előminősítést kapott.
academiaofficesbelvárosiirodairodaházbudapest
HÍREK
December 11-től a kávékülönlegességek és fánkok szerelmesei új törzshelyre találhatnak Budapest szívében. A BADASS Coffee & Donut költözik az ACADEMIA földszintjére, ahol az egyedi hangulatú átriumban töltődhetnek fel majd a világos pörkölésű kávé rajongói.
academiaofficesbelvárosiirodairodaházbudapest

Az ACADEMIA bérleti feltételeivel kapcsolatban keressen minket elérhetőségeinken!